Назад


Галакси Инвестмънт Груп е носител на тазгодишната Специална награда в категория "Жилищни комплекси и многофамилни сгради" от престижния национален ĸoнĸypc "Cгpaдa нa годината". Отличието е за най-новия жилищен парк "Royal Garden" на инвеститора, а призът за неговата реализация беше връчен на управителя на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев, който поднесе специални благодарности на всички, участвали в реализацията на проекта.

"Royal Garden" създава ново усещане за живот в градска среда и споделя визията ни за модерен дом. Предложихме нещо ново, радвам се, че идеята ни беше оценена високо от пазара и много хора го избраха за свой дом", сподели Бояджиев. По думите му, комплексът отговаря напълно на високите стандарти за функционалност и комфорт.

"Royal Garden" е комплекс от затворен тип, разположен в най-атрактивната и озеленена част на град Пловдив - квартал "Отдих и ĸyлтypa". Двете хармонично разположени сгради на жилищния парк разполагат със светли и просторни апартаменти и обширни тераси с прекрасни гледки. Последните два етажа имат опция за 360-градусови гледки и премиум големина на жилището. Специално внимание е обърнато на интериора на общите части. Фоайетата са с двойна височина, проектирани и изпълнени така, че да създадат усещане за уют още при влизане в сградите. В красивата вътрешна градина на "Royal Garden" са обособени комфортни кътове за отдих и визуални връзки с околните пространства.

Фирма "Камо Билд Груп" ООД е изпълнител на всички дограми, вентилируеми фасади и парапети на обекта.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/pr/2020/12/22/otlichiha-jilishten-park-royal-garden-na-prestijniia-konkurs-sgrada-na-godinata.474281